Vorige Pagina
[scroll up]
[scroll down]
OVER
Gerard de Ruiter is reeds 15 jaar toonaangevend op het gebied van alle aannemerswerkzaamheden. Daarnaast is Gerard de Ruiter specialist op het gebied van levering en plaatsing van Ramen, deuren, schuifpuien, serres en dakkapellen in de materialen Kunststof, hout en aluminium.

Om verantwoorde beslissingen te nemen is advies vooraf van belang, dit met betrekking tot materiaalkeuzes en een plan van bouwen/monteren.

Naast de technische adviezen wordt natuurlijk de vormgeving doorgesproken. Gerard de Ruiter werkt met de modernste materialen en profielen die zowel een klassieke vormgeving bieden als een zeer moderne.

Naast de consumenten levert Gerard de Ruiter ook direct aan aanemers. Voor meer informatie kunt u terecht per e-mail of telefoon.

In de volgende hoofdstukken vindt u enige informatie omtrent de diverse producten. Uiteraard bent u van harte welkom voor gedetailleerde informatie in de showroom aan de Torplaan 2 te Den Helder. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van
13.00 uur t/m 16.30 uur. U wordt dan door een van onze deskundige adviseurs te woord gestaan op het gebied van alle werkzaamheden.

Klik hier voor meer informatie.